Vyhledávání
Výrobky pocházejí z Francie, přesněji z kraje Auvergne, patřícího do oblasti Francouzského středohoří (Le Massif Central), kterému se díky rozlehlým chráněným přírodním oblastem přezdívá také zelený kraj.
Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa. Nabízenou škálu výrobků tedy obohacují klobásy s kachním, srnčím, kančím ale i klokaním masem. Krom toho u nás nejdete i klobásky s příměsí ovoce jako např. s fíky s jedlými kaštany či klobásky se sýrem – např. s modrou plísní Bleu d’Auvergne nebo kozím sýrem a dále také velice oblíbené klobásky s ořechy.
Gramáž: mezi 160 - 200g
Masný výrobek tepelně neopracovaný, femrentovaný
Složení: Vepřové maso, vepřový tuk, sůl, laktoza, dextroza, koření, cukr, ferment, přírodní střevo, vonné byliny
Konzervační látky: E252,E250
150g vepřového masa použito na 100g hotového výrobku.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek
Průměrná výživová hodnota na 100g: Energie 1747kj/421kcal, Tuky 32,9g z toho nasycené 12,3g, Sacharidy 4g z toho cukry 2,7g, Bílkoviny: 27,1g, Sůl: 4,3g