Vyhledávání
Tradiční nádivka z čerstvých rohlíčků, našeho uzeného masa bez rychlosolí, šlehaných vajec a zeleniny. Běžně se plní do drůbeže před pečením a co se nevejde, se peče společně s masem. V období Velikonoc se peče jen tak, samotná, a když už rostou mladé kopřivy a první jarní bylinky, vše se naseká a přidá do směsi. Nádivku jsme upekli přímo ve skleničce.
Nádivku jsme upekli přímo ve skleničce, a tak vznikla taková slaná bábovka. Také ji lze snadno vyklopit a nakrájet na kolečka jako servítkový knedlík. Nádivka je výborná za studena i za tepla (k listovému salátu, s nakládanou okurkou, ale i jako příloha k pečenému masu, nebo ke grilovanému kuřátku). Nádivku můžete ohřát přímo ve skleničce v troubě na 180°C/ 10minut, nebo v mikrovlnce 1,5 minuty na plný výkon.