Vyhledávání
Ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním sezónní zeleniny a bylinek. Připravili jsme pro Vás tuto delikatesu, která získává jemné aroma díky nakládání do zeleniny a koření.
Složení: jehněčí pečené maso (ČR) - hřbet, kýta, plec (89% před tepelnou úpravou), cibule, mrkev, celer, jedlá sůl, koření
Hmotnost: 210 g
Bezlepkový výrobek
Alergeny: celer
ýživové údaje na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energetická hodnota: | 443kJ/105kcal |
Tuky: | 3,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,6g |
Sacharidy: | 0,5g |
z toho cukry: | méně než 0,5g |
Bílkoviny: | 18 g |
Sůl: | 1,0 g |
Výrobce: RODINNÁ KONZERVÁRNA VIA DELICIA - Leštinská 2443/30, Zábřeh, 789 01