Vyhledávání
Tento sýr je vážený, takže se přičítá 10 Kč za vakuování. Při objednání více jak 400 g sýrů vepiště prosím do poznámky na kolik částí chcete vakuovat.
Tradiční sýry Raclette se vyrábějí ve tvaru šestikilových kol s béžovou až hnědou kůrou a tmavě slonovinovým sýrovým těstem. Zrají minimálně 6 týdnů, některé však i několik měsíců.
Uchovávejte v +4 - +10 °C
Složení: Sýr z pasterovaného kravského mléka 45% t.v.s. , jedlá sůl 2%, sýrařské kultury, konzervační látka E251 konzervant kůry.
Země původu: Holandsko
Výživové údaje na 100g:
Energie | 1440kj/343kcal |
Tuk | 38 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
Sacharidy | 0,3 g |
z toho cukry | 0,3 g |
Bílkoviny | 23 g |
Sůl | 2 g |