Vyhledávání
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s hořkou čokoládou s nejméně 49 % kakaové sušiny.
hořká čokoláda 65 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), preclíky solené 33 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), leštící látka: arabská guma; cukr, med. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 49 %.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, vajec, arašídů, sóji a sezamu.
Energetická hodnota | 2045.0 kJ / 488.53 kcal |
Tuky | 23.0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13.0 g |
Sacharidy | 60.0 g |
z toho cukry | 32.0 g |
Vláknina | 6.9 g |
Bílkoviny | 7.0 g |
Sůl | 1.2 g |