Vyhledávání
Tradiční receptura milánského Panettone se vyrábí podle přísných specifikací v 35hodinovém procesu za použití pečlivě vybraných surovin nejvyšší kvality. Jediným kypřícím prostředkem používaným v Panettone je přírodní kváskové droždí, díky čemuž je extra měkké a voňavé. Výsledkem je dort s bohatou, ale jemnou chutí. Ať už si chcete tuto pochoutku vychutnat sami, s někým drahým, nebo darovat milované osobě, je to perfektní způsob, jak si během svátků vychutnat panettone.
Složení: Pšeničná mouka, máslo, sultánky, cukr, kandované pomerančové a cedrové slupky (pomerančová a cedrová slupka, glukózový/fruktózový sirup, cukr, okyselovač: kyselina citronová) konzervační látky: oxid siřičitý, mléko, vejce, vaječné žloutky, přírodní droždí, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, aroma, kakaové máslo, sůl