Vyhledávání
Specialita milánského vánočního dortu se starobylou a vznešenou tradicí. Druh sladkého bochníku chleba vyrobený během dlouhého procesu, který zahrnuje vytvrzování těsta. Samotný proces kynutí trvá několik dní pouze s použitím přírodního droždí, což dává dortu jeho charakteristické nadýchané vlastnosti. Toto panettone, plněné pistáciovým krémem a zabalené ve světle zelené pruhované krabičce, je lahodnou pochoutkou, kterou si můžete vychutnat sami, s milovanou osobou nebo je skvělým svátečním dárkem.
Složení: pšeničná mouka, vejce, máslo, cukr, pistáciový krém 10% (cukr, glukózový sirup, voda, pistáciová pasta 8%, vaječný žloutek, slunečnicový olej, sušené odstředěné mléko, sušená smetana, aromata, stabilizátor: pektin, konzervant: sorban draselný), mléko, vaječný žloutek, přírodní droždí (pšenice), emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin, glukózový sirup, kakaové máslo, aromata, sůl.