Vyhledávání
Specialita milánského vánočního dortu se starobylou a vznešenou tradicí. Druh sladkého bochníku chleba vyrobený během dlouhého procesu, který zahrnuje vytvrzování těsta. Samotný proces kynutí trvá několik dní pouze s použitím přírodního kváskového droždí, což dává koláči jeho charakteristické nadýchané vlastnosti. Tyto mini panettoni obsahující kandované kousky hrušek a čokoládové lupínky jsou skvělé k jídlu, sdílení s milovanou osobou nebo darování někomu drahému.
Složení: pšeničná mouka, čerstvá vejce, máslo (mléko), cukr, kousky čokolády 8% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin – kakao: 51,5% min), hruškové kapky 5,5% (cukr, fruktózový sirup, hrušková šťáva 17%, hruškové pyré 15%, rýžová mouka, jablečné pyré, rostlinný tuk (palmojádrový), želírující látka: pektin, okyselovač: kyselina citronová, aroma), čerstvý vaječný žloutek, přírodní droždí (pšenice), mléko, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin, glukózový sirup, aromata, kakaové máslo, sůl.