Vyhledávání
Specialita milánského vánočního dortu se starobylou a vznešenou tradicí. Druh sladkého bochníku chleba vyrobený během dlouhého procesu, který zahrnuje vytvrzování těsta. Samotný proces kynutí trvá několik dní pouze s použitím přírodního droždí, což dává dortu jeho charakteristické nadýchané vlastnosti. Toto mini panettone je plněné limoncellovým krémem a kandovanou citronovou kůrou. Baleno ve žluté pruhované dárkové krabičce s uchem stuhy, je to perfektní pochoutka, kterou si můžete vychutnat sami, s někým drahým.
Složení: pšeničná mouka, čerstvá vejce, máslo (mléko), smetana 13% (cukr, glukózový sirup, plnotučné mléko, likér limoncello 10% (voda, cukr, alkohol, citronový nálev 10%), voda, aromata, želé látka: pektin, konzervant: sorban draselný), kandovaná citronová kůra kostky a pasta 12% (citronová kůra, glukózo-fruktózový sirup, cukr, okyselující: kyselina citronová), cukr, čerstvý vaječný žloutek, mléko, přírodní droždí (pšenice), emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin, glukózový sirup, aromata, kakaové máslo, sůl