Vyhledávání
Tato cibuláda vás možná rozpláče... blahem. Českou cibuli nejdříve necháme karamelizovat s tymiánem, červeným vínem a portským. Dáváme ji čas, nespěcháme. Poté ji zavařujeme po dobu asi 8 minut.
K čemu se Cibulové čatní hodí podle nás nejlépe?
K paštikám, ke grilovanému nebo pečenému masu, těstovinám a topinkám. Je výborné i jen tak s žitným chlebem.
Složení: Cibulové čatní (270g) v sobě skrývá přes 800g české cibule, tymián a portské, červené víno, třtinový cukr, balzamikový ocet a česnek.
Hmotnost: 270 g
Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25°C. Po otevření skladujte do 5°C a spotřebujte do 14-ti dnů.
Výživové údaje na 100 g:
Energie | 1871 kj/ 447 kcal |
Tuky | 0,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g |
Sacharidy | 91 g z toho cukry 87 g |
Bílkoviny | 4 g |
Sůl | 0,7 g |
Výrobce: Marmeládovna Šafránka - Romana Šafránková; 257 22 Čtyřkoly 107