Vyhledávání
Suché bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky, které jsou svinuté do tvaru písmene S. Původně se při přípravě stáčely kolem stvolů trávy. Název pochází z italského slova casereccio, což znamená domácí. Caserecce pochází ze Sicílie, ale brzy se rozšířili do dalších oblastí jižní a střední Itálie. Tento druh těstovin je vhodný pro studenou kuchyni do salátů nebo v teplé kuchyni s kuřecím masem, špenátem, se šafránem, se zeleninou a chilli papričkami. Označení „Trafilata al bronzo“ znamená, že byly vyrobeny přes bronzovou formu a následně se pomalu suší při nízkých teplotách.
8 minut je doporučená doba vaření je ideální pro to, abyste si tyto těstoviny co nejlépe vychutnali.
Složení: Semolinové mouka z tvrdé pšenice a voda z oblasti Gragnana.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota na 100 g 1486 kj / 350 kcal
Tuky (g): 1 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,3 Sacharidy (g): 73 z toho Cukry (g): 2,5 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 1, Bílkoviny (g): 13 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 0,005.
Alergeny: Obiloviny obsahující lepek.